lördag 13 oktober 2012

Övertydlig ineffektivitet

Efter Timrå-Linköping (1-3): Jag givit Timrå mycket beröm för det gedigna försvarspelet, för lagmaskinen och få insläppta mål. Dock börjar ett mönster urskiljas också åt andra hållet, dvs oförmågan att göra mål. Efter lagets fjärde raka förlust är man nu inne i en nedåtgående trend efter den fina starten av serien med många plockade poäng. Ineffektiviteten kommer bli lagets förfall om man inte snart börjar producera framåt. Jag är dock emot att utnyttja det uppkomna läget med lockouten i NHL och förstärka tillfälligt.

Att Modo ledde serien inför lördagen efter att ha trotsat Hockeyligan och tagit in NHL-spelaren Alexander Steen, är mest en parodi på det nuvarande läget i hockey-Sverige. Frölunda lär också klättra i tabellen efter sitt uttnyttjande av situationen. Vidare har Djurgården haft svårt i Allsvenskan hitills med det spelarmaterial man har till förfogande, men kommer klättra i tabellen med NHL-spelaren Gabriel Landeskog som tydlig ledare.

Min absoluta önskan är att lockouten snart löses så att NHL-spelarna får åka hem där de hör hemma, och allt återgår i sin ordning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar